Villa Kanjel (Dr. Poelsoord) open tijdens KunstTour Fantastikè

Voor de derde keer op rij neemt atelier Fantastikè deel aan de KunstTour 2015, die gehouden wordt in het weekend van 23 tot en met 25 mei a.s.

In het Koetshuis behorend bij Villa Kanjel aan de Meerssenerweg 1 werkt een groep kunstenaars met een GGZ-heden of verleden enthousiast aan hun artistieke ontwikkeling. Daarnaast biedt het Koetshuis ook plaats aan kunstenaars van SAM (Samenwerkende Ateliers Maastricht) én aan een kunstenaar van het Dagactiviteitencentrum (DAC) Maastricht.

De deelnemende atelierleden hebben de afgelopen periode hard gewerkt en tonen divers werk. Onder andere schilderijen, keramiek, sculpturen. De werken worden geëxposeerd op de benedenverdieping van de villa, het park en het koetshuis.

Tijdens het KunstTour weekend telkens te bezichtigen tussen 11.00-18.00 uur. De atelierleden zijn dan afwisselend aanwezig. Yvonne Wolfs, als kunstenaar verbonden aan SAM, stelt haar atelier open tijdens dit weekend.

Deelnemende atelierleden zijn:
Frans van Bokhoven, Marijke Fraats, Anja Janssen, Kediri, Jacqueline de Rooij, Roswitha Weidlich, Dave Bastiaens, Yvonne Wolfs, Nina Haverman en Rasid Bekir.

Terug naar nieuwsoverzicht