Presentatie boek ‘Outsider Art Now: volume 2’

Het is bijna zover!
De tweede editie van ‘Outsider Art Now’, een publicatie van het Outsider Art Museum (OAM) en voortzetting van het kunsttijdschrift Out of Art wordt op dinsdag 16 oktober om 16.00 uur gelanceerd in de Hermitage. Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan journalist en Outsider Art-liefhebber Hugo Borst.

Het is een rijk en gevarieerd boek geworden met onder andere een interview met Mikhail Piotrovski, directeur van de Hermitage in St. Petersburg, over de bijzonder samenwerking met het Outsider Art Museum. Ook de museumdirecteuren Ann Demeester en Benno Tempel geven hun visie op Outsider Art. Daarnaast vind je in deze editie een reportage over het kunsthistorisch onderzoek van Ans van Berkum voor de grootste overzichtstentoonstelling ooit van Willem van Genk in 2019 en natuurlijk heel veel werken van kunstenaars als Evert Panis, Hein Dingemans, Adolf Wölfli, Aloïse Corbaz en vele anderen.

‘Outsider Art Now’ (€24,95) is vanaf 17 oktober verkrijgbaar in de museumwinkel van de Hermitage en het Dolhuys | museum van de geest. Daarnaast is het vanaf november mogelijk een exemplaar online te bestellen via webwinkels als bol.com en bruna.nl.

Wil je bij de lancering aanwezig zijn, meld je dan aan via info@outsiderartmuseum.nl

Veel leesplezier!