Nieuw museum van de geest heropent deuren

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2020-Museu-vd-Geest-1024x418.png

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2020-Museum-vd-Geest-2-1-1024x709.png

Jouw #opengeest in het nieuwe museum?

Bijna is het zover, over een paar weken opent Museum van de Geest na 1,5 jaar de deuren! We kunnen niet wachten jullie weer over de vloer te hebben! Het vernieuwde museum staat voor openheid en begrip. Dit laten we straks o.a. zien met een kleurrijke installatie die is verbonden aan de Universele Verklaring van de Open Geest.

De nieuwe vaste tentoonstelling eindigt met een hoogtepunt, de Universele Verklaring van de Open Geest! Aan het plafond in deze laatste ruimte komt een groot frame waar draden aan hangen. Op de tafel eronder vind je linten in alle kleuren. De verklaring is op de muur te lezen. Door het lint te ondertekenen en op te hijsen aan één van de draden verbind je je aan een open benadering van de geest in onze samenleving.


Voor elke €10,00 kun je één #opengeest opgeven. Deze naam is straks te zien in het museum. Vul je eigen naam in, die van je beste vriend of de bijnaam van je moeder. Anoniem blijven kan natuurlijk ook, aan jou de keuze. Lees meer en doneer nu, want hoe meer open geesten, hoe meer vreugd!
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2020-Museum-vd-Geest-3-1024x709.png